9,2
234 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

234 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede kwaliteit, capabel en prima service.

Anoniem
22-10-2014

Klantvriendelijk, betrouwbaar!

Anoniem
21-10-2014

Het is een echte familie bedrijf waar ze geen poeha hebben. Altijd even vriendelijk en gekwalificeerde personeel.

Jan T (Groningen)
01-10-2014

Vakkundige, plezierige en vooral persoonlijke behandeling!

H. Robertus
24-09-2014

Dit cijfer gegeven omdat wij op een zeer vriendelijke manier te woord zijn gestaan en de mensen "gewoon" zijn. Ze weten waar ze het over hebben,worden gehoord en serieus behandeld.

Anoniem
24-09-2014

De service is goed, de medewerkers vriendelijk en het bedrijf is betrouwbaar.

Anoniem
19-09-2014

Meedenkend, persoonlijk en vriendelijk in het contact.

Anoniem
26-08-2014

een 8 staat voor goed en ik beoordeel meestal niet hoger

Anoniem
13-08-2014

Deze Toyota dealer doet wat hij afspreekt.

J.d. de Labije (Kommerzijl)
07-08-2014

goede behandeling en prima werk

Anoniem
07-08-2014

Ik heb geen enkele reden te denken dat Pijpker niet staat voor wat hij uitstraalt en zegt. Het is een bedrijf in de provincie met een overeenkomstige uitstraling. Geen flauwe kul, geen onnodige fratsen, een tikkeltje droog maar ik vertrouw erop dat ik krijg van wat mij met de uitstraling wordt belooft. Ik heb geen enkele reden om uit te zien naar een andere garage en ook geen enkele reden om te kwalificeren onder het maximum.

Maillie (Groningen)
31-07-2014

Het is een goede garage,mijn auto heeft me nog nooit in de steek gelaten. Als er iets is dan kun je tussendoor aankloppen en wordt direct geholpen.

Anoniem
29-07-2014

Mijn mening is dat je daar nog echt als klant word behandeld, men heeft allle tijd voor je en het maakt niet uit hoe laat je komt met een probleem, een voorbeeld wat mij persoonlijk is overkomen met mijn corolla: woensdag avond merkte ik dat de radiator kapot was en vrijdag zouden we op vakantie gaan. Met man en macht hebben ze alles geregeld dat ik de vrijdag naar Frankrijk op vakantie kon gaan met mijn eigen auto. Uit dankbaarheid voor deze service heb ik de jongens nog gebak gebracht.

Jan Kuiper (Groningen)
22-07-2014

Persoonlijke benadering

Anoniem
17-07-2014

zeer klantvriendelijk; verstrekt adequate info

JJ van Doormaal (Noordhorn)
26-06-2014

prima service

Anoniem
26-06-2014

Zeer klantvriendelijk, goede service. Fijne garage.

I. Hagenauw (Peize)
26-06-2014

Dealer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Theun Vrij (Noordhorn)
12-06-2014

Nog geen problemen met deze dealer gehad

E.v.d Velde (Groningen)
12-06-2014

fantastische service

k. mulder (velserbroek)
11-06-2014

Perfecte persoonlijke service. Je bent geen (klant)nummer, maar een bekende.

R. Vogel (Niehove)
11-06-2014

Men is terzake kundig, vriendelijk, werkzaamheden worden correct uitgevoerd

mevr. M.Nieman-de Wit (Hoogkerk)
11-06-2014

Hebben veel voor de klant over, duidelijk, helder en transparant.

Anoniem
06-06-2014

klant- en servicegericht

Anoniem
06-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.