9,2
258 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

258 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, aardige mensen, altijd tijd voor je.

Karin Kroes (Oldehove)
05-07-2021

Zeer tevreden m.b.t. bejegening. Fijn dat er een leenauto beschikbaar is.

J. M. Wubs-Brouwer
30-06-2021

Persoonlijke service, helemaal top!

Liesbeth (Garmerwolde )
30-06-2021

Het is een kleine lokale dealer met vakkundig personeel. Omdat het een kleine dealer is, word je niet behandeld als een nummer maar is er een fijn persoonlijk contact en dat vind ik prettig.

Anton Velleman (Grootegast)
21-06-2021

De behandeling van mij als persoon en mijn auto zijn bij Pijpker in goede handen. En dat is al jaren zo.

Dhr. H.L. Smith (Lutjegast)
03-06-2021

Goed en professioneel contact.

Ron den Boef
03-06-2021

Vriendelijk, duidelijk en eerlijk bedrijf. Jarenlang dezelfde medewerkers, wel zo plezierig. Ben na 10 jaar nog steeds tevreden.

Ria Kalma
03-06-2021

Fijne garage waar je met gerust hart je auto kan laten maken en in onderhoud geven. Wordt altijd correct behandeld in een ongedwongen sfeer.

Kees Mulder (Velserbroek gen. Velsen)
27-05-2021

Zeer goed tevreden.

Dhr. j Heys (Zuidhorn)
15-04-2021

Vertrouwd en duidelijk.

Hommes (Groningen)
24-03-2021

Altijd oké.

Myra Eijgelshoven-Römer (Noordhorn)
18-03-2021

Alles ziet er schoon en verzorgd uit.

Klaas Kobes (Niezijl)
18-03-2021

Het zijn vakbekwame mensen met een luisterend oor.

Dhr.R.huizing (Kommerzijl)
04-01-2021

Ook als men onverwacht een probleem hebt word je zo snel mogelijk geholpen men is daar nog echt een klant en niet zoals bij grote bedrijven een nummer.

Jan Kuiper (Groningen )
19-11-2020

Een prima garage die haar werk prima uitvoert door technisch goed personeel en altijd vriendelijk

Hans (Zuidhorn)
12-11-2020

Alles prettig geregeld.

Henk Nauta (Zuidhorn )
29-10-2020

Prima bedrijf. Auto gehaald en gebracht. Ben zeer tevreden over de reparatie. De automatisch versnelling ook keurig afgesteld en gewezen op versleten ruitenwissers en keurig vervangen. Het is in een woord geweldig. Zou ik een nieuwe Toyota kopen dan ga ik gegarandeerd naar Garage Pijpker Noordhorn.

Dhr. E.C.Broekema. (Niebert.)
22-10-2020

Fantastische garage met persoonlijke aandacht. Prettig en vakkundig personeel. Uitstekende service.

Anton Rake (Tolbert)
25-09-2020

Prima service.

Ab
21-09-2020

Ze leveren gewoon goed werk, beter kan niet.

A. Wubbels (Groningen)
10-09-2020

Wij vinden dat garage Pijpker een prima garage is. We worden er altijd goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden.

fam Draaisma (Noordhorn )
31-07-2020

Aardige mensen die meedenken met de klant. Geven goede uitleg indien dit nodig is. Bespreken alle handelingen en kosten voordat deze worden verricht.

W. Meijer
31-07-2020

Deskundig personeel, prettige omgang.

R. den Boef (NOORDHORN)
10-06-2020

Altijd goede planning. Alles wordt volgens afspraak gedaan en nog nooit klachten over gehad. Als ze wel iets bijzonders tegenkomen, nemen ze contact op.

Bolhuis
03-06-2020

Om de zeer persoonlijke aandacht en prettige ontvangst en bediening!

J.F.K.Schreuder (Groningen)
28-05-2020

De auto waar ik nu in rij is de 5e Toyota Prius waarvan ik 3 wagen via Pijpker heb gekocht. Alle auto's zijn in onderhoud bij Pijpker geweest of zijn. Nooit problemen gehad.

Herman L. Smith
21-05-2020

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

merv Bos
19-05-2020

Toyota Pijpker is een bijzonder goed en betrouwbaar bedrijf waar je met een gerust hart je auto in onderhoud kunt geven.

J.M.Mok (Noordhorn)
15-05-2020

Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden van de prijs.

Leon (Groningen)
29-04-2020

Vriendelijk. Duidelijk afspraak over de kosten, en anders bellen ze. Goede service.

Van Sluis (Aduard)
24-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.