9,2
234 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

234 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Om de zeer persoonlijke aandacht en prettige ontvangst en bediening!

J.F.K.Schreuder (Groningen)
28-05-2020

De auto waar ik nu in rij is de 5e Toyota Prius waarvan ik 3 wagen via Pijpker heb gekocht. Alle auto's zijn in onderhoud bij Pijpker geweest of zijn. Nooit problemen gehad.

Herman L. Smith
21-05-2020

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

merv Bos
19-05-2020

Toyota Pijpker is een bijzonder goed en betrouwbaar bedrijf waar je met een gerust hart je auto in onderhoud kunt geven.

J.M.Mok (Noordhorn)
15-05-2020

Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden van de prijs.

Leon (Groningen)
29-04-2020

Vriendelijk. Duidelijk afspraak over de kosten, en anders bellen ze. Goede service.

Van Sluis (Aduard)
24-04-2020

Uitstekende service, afspraak is afspraak, vakkundige mensen. Ik heb gewoon niets te klagen. Het is goed.

Dhr. A. Wubbels (Groningen)
30-03-2020

Wij zijn al jaren zeer tevreden met het onderhoud en afspraken die er gemaakt worden.

Hans (Zuidhorn)
26-03-2020

Zeer tevreden, klantvriendelijk. Goede communicatie.

Wimmenhove (Stedum)
19-03-2020

Al meer dan 20 jaar uitstekende zaken gedaan met garage Pijpker.

G. N. Klamer
17-03-2020

Goed personeel, goede uitleg, gewoon goed.

Fred Vrolijk (Kommerzijl)
13-03-2020

Niets te gek, kwamen Prius na een week ophalen (vakantie), stond ie met een lekke band bij de garage. Gelijk een gratis Corolla TS mee, en kosten van de band niet tegen gekomen op de rekening! Dus top! Heb alleen wel mijn vraagtekens bij het nut van 1 jaar garantie op het accu van het hybride systeem….waar je moet voor betalen. Accu is nu 10 jaar oud, hoever reikt deze "garantie"?

Sijds Jan Boersma (Grijpskerk)
13-03-2020

Denken goed mee. Toegankelijk.

Karin de Vet (Zuidhorn)
05-03-2020

Uitstekende service: snel, flexibel en accuraat. Bovendien betrouwbaar en vriendelijk. Ik heb bij deze garage te maken met vakmensen die weten waar ze het over hebben, primair geïnteresseerd in het technisch functioneren van hun producten - niet met gladde verkopers die als doel hebben zoveel mogelijk auto's te verkopen.

Wander Lowie (Groningen)
05-03-2020

Het bedrijf levert betrouwbare auto's, het onderhoud is goed en ze leveren goede service.

Dhr. Frans
18-02-2020

Door de jaren heen is het altijd een goed bedrijf geweest en dat is nu nog zo, wij vertrouwen er op en verwachten dat het ook zo blijft.

R Moes (Niekerk WK.)
07-02-2020

Alles klopt, zeer correct optreden.

Klaas de Boer
15-01-2020

Het geheel is zeer voorkomend en prettig.

Dhr. A.A. van den Bos (Roden)
18-12-2019

nooit problemen, klantvriendelijk

Ron den Boef (Noordhorn)
04-12-2019

omdat ik heel tevreden er over ben en verder geen klachten heb

Tineke Dijkstra (Gerkesklooster)
27-11-2019

daar voel je als klant nog dat je word behandeld als klant en niet als een nummer, ik hou van zulke kleine bedrijven die nog een hart hebben voor de klant en niet je levert je auto maar in en we bellen wel als die klaar is.

Jan Kuiper (Groningen)
22-11-2019

Tevreden

J. Teeninga (Kollum)
19-11-2019

Prettige hulp gehad

Geuchies (Zuidhorn )
19-11-2019

Diagnose versleten zomerbanden gegeven door garage, bleek 4 m profiel te zijn en ik rijd er nog mee, terwijl garage er 2 jaar geleden er al nieuwe onder wilde plaatsen.

Paula Ras (Groningen )
07-11-2019

Ik ben al jaren heel tevreden ben over de klantvriendelijkheid, de souplesse bij het maken van afspraken en het beschikbaar stellen van een leenfiets of -auto als mijn auto een beurt heeft. Er is werkelijk nog nooit een probleem geweest.

K. T. Meier (Westerkwartier)
16-10-2019

Dit bedrijf geeft goede service en men is altijd vriendelijk.

C.L. Schaeffer van Seters (Zuidhorn)
09-10-2019

Klantgerichte goede garage.

Dhr Heys (Zuidhorn)
04-10-2019

Goede communicatie, werkzaamheden volgens afspraak, redelijke prijsvoering, goede voorlichting, fijne samenwerking.

Wimmenhove (Stedum)
21-08-2019

Een betrouwbaar bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel

J. Eilering (Roden)
09-08-2019

Helder overleg. Persoonlijke aandacht. En altijd afspraken nakomen. Wij zijn acht jaar klant en erg tevreden.

E.P. Jansen (Oldehove )
24-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.