9,2
245 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

245 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ook als men onverwacht een probleem hebt word je zo snel mogelijk geholpen men is daar nog echt een klant en niet zoals bij grote bedrijven een nummer.

Jan Kuiper (Groningen )
19-11-2020

Een prima garage die haar werk prima uitvoert door technisch goed personeel en altijd vriendelijk

Hans (Zuidhorn)
12-11-2020

Alles prettig geregeld.

Henk Nauta (Zuidhorn )
29-10-2020

Prima bedrijf. Auto gehaald en gebracht. Ben zeer tevreden over de reparatie. De automatisch versnelling ook keurig afgesteld en gewezen op versleten ruitenwissers en keurig vervangen. Het is in een woord geweldig. Zou ik een nieuwe Toyota kopen dan ga ik gegarandeerd naar Garage Pijpker Noordhorn.

Dhr. E.C.Broekema. (Niebert.)
22-10-2020

Fantastische garage met persoonlijke aandacht. Prettig en vakkundig personeel. Uitstekende service.

Anton Rake (Tolbert)
25-09-2020

Prima service.

Ab
21-09-2020

Ze leveren gewoon goed werk, beter kan niet.

A. Wubbels (Groningen)
10-09-2020

Wij vinden dat garage Pijpker een prima garage is. We worden er altijd goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden.

fam Draaisma (Noordhorn )
31-07-2020

Aardige mensen die meedenken met de klant. Geven goede uitleg indien dit nodig is. Bespreken alle handelingen en kosten voordat deze worden verricht.

W. Meijer
31-07-2020

Deskundig personeel, prettige omgang.

R. den Boef (NOORDHORN)
10-06-2020

Altijd goede planning. Alles wordt volgens afspraak gedaan en nog nooit klachten over gehad. Als ze wel iets bijzonders tegenkomen, nemen ze contact op.

Bolhuis
03-06-2020

Om de zeer persoonlijke aandacht en prettige ontvangst en bediening!

J.F.K.Schreuder (Groningen)
28-05-2020

De auto waar ik nu in rij is de 5e Toyota Prius waarvan ik 3 wagen via Pijpker heb gekocht. Alle auto's zijn in onderhoud bij Pijpker geweest of zijn. Nooit problemen gehad.

Herman L. Smith
21-05-2020

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

merv Bos
19-05-2020

Toyota Pijpker is een bijzonder goed en betrouwbaar bedrijf waar je met een gerust hart je auto in onderhoud kunt geven.

J.M.Mok (Noordhorn)
15-05-2020

Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden van de prijs.

Leon (Groningen)
29-04-2020

Vriendelijk. Duidelijk afspraak over de kosten, en anders bellen ze. Goede service.

Van Sluis (Aduard)
24-04-2020

Uitstekende service, afspraak is afspraak, vakkundige mensen. Ik heb gewoon niets te klagen. Het is goed.

Dhr. A. Wubbels (Groningen)
30-03-2020

Wij zijn al jaren zeer tevreden met het onderhoud en afspraken die er gemaakt worden.

Hans (Zuidhorn)
26-03-2020

Zeer tevreden, klantvriendelijk. Goede communicatie.

Wimmenhove (Stedum)
19-03-2020

Al meer dan 20 jaar uitstekende zaken gedaan met garage Pijpker.

G. N. Klamer
17-03-2020

Goed personeel, goede uitleg, gewoon goed.

Fred Vrolijk (Kommerzijl)
13-03-2020

Niets te gek, kwamen Prius na een week ophalen (vakantie), stond ie met een lekke band bij de garage. Gelijk een gratis Corolla TS mee, en kosten van de band niet tegen gekomen op de rekening! Dus top! Heb alleen wel mijn vraagtekens bij het nut van 1 jaar garantie op het accu van het hybride systeem….waar je moet voor betalen. Accu is nu 10 jaar oud, hoever reikt deze "garantie"?

Sijds Jan Boersma (Grijpskerk)
13-03-2020

Denken goed mee. Toegankelijk.

Karin de Vet (Zuidhorn)
05-03-2020

Uitstekende service: snel, flexibel en accuraat. Bovendien betrouwbaar en vriendelijk. Ik heb bij deze garage te maken met vakmensen die weten waar ze het over hebben, primair geïnteresseerd in het technisch functioneren van hun producten - niet met gladde verkopers die als doel hebben zoveel mogelijk auto's te verkopen.

Wander Lowie (Groningen)
05-03-2020

Het bedrijf levert betrouwbare auto's, het onderhoud is goed en ze leveren goede service.

Dhr. Frans
18-02-2020

Door de jaren heen is het altijd een goed bedrijf geweest en dat is nu nog zo, wij vertrouwen er op en verwachten dat het ook zo blijft.

R Moes (Niekerk WK.)
07-02-2020

Alles klopt, zeer correct optreden.

Klaas de Boer
15-01-2020

Het geheel is zeer voorkomend en prettig.

Dhr. A.A. van den Bos (Roden)
18-12-2019

nooit problemen, klantvriendelijk

Ron den Boef (Noordhorn)
04-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.