9,2
242 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

242 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prettige hulp gehad

Geuchies (Zuidhorn )
19-11-2019

Diagnose versleten zomerbanden gegeven door garage, bleek 4 m profiel te zijn en ik rijd er nog mee, terwijl garage er 2 jaar geleden er al nieuwe onder wilde plaatsen.

Paula Ras (Groningen )
07-11-2019

Ik ben al jaren heel tevreden ben over de klantvriendelijkheid, de souplesse bij het maken van afspraken en het beschikbaar stellen van een leenfiets of -auto als mijn auto een beurt heeft. Er is werkelijk nog nooit een probleem geweest.

K. T. Meier (Westerkwartier)
16-10-2019

Dit bedrijf geeft goede service en men is altijd vriendelijk.

C.L. Schaeffer van Seters (Zuidhorn)
09-10-2019

Klantgerichte goede garage.

Dhr Heys (Zuidhorn)
04-10-2019

Goede communicatie, werkzaamheden volgens afspraak, redelijke prijsvoering, goede voorlichting, fijne samenwerking.

Wimmenhove (Stedum)
21-08-2019

Een betrouwbaar bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel

J. Eilering (Roden)
09-08-2019

Helder overleg. Persoonlijke aandacht. En altijd afspraken nakomen. Wij zijn acht jaar klant en erg tevreden.

E.P. Jansen (Oldehove )
24-07-2019

Prima garage, geen poespas, goede vaklui.

C. Schoon (Den Horn)
17-07-2019

Iemand blijft niet 45 jaar bij een bedrijf als het niet goed werk levert en de mensen die daar werken aardig en hulpvaardig zijn!

Myra Eijgelshoven-Römer
21-06-2019

Vlotte service en vriendelijke benadering naast een groot vakmanschap.

R.Huizing (Kommerzijl)
12-06-2019

Autobedrijf Pijpker is een keurig, nette garage met zeer vriendelijk personeel. Je wordt er altijd vakkunding en snel geholpen.

Mevr. De Wit
07-06-2019

Het is een echte dorps dealer met daardoor een persoonlijke benadering welke je vaak mist bij de grotere dealers. Monteurs beschikken over een goede vakkennis. Receptiemedewerkers zijn uitermate vriendelijk.

Dhr. A.Velleman (Grootegast)
31-05-2019

Ik ben zeer tevreden over de dealer. Vriendelijke medewerkers.

Erik Slik (Zuidhorn)
24-05-2019

Goede service!

Hanneke Dilling (Noordhorn)
17-05-2019

Dit bedrijf biedt uitstekende service, overleg over te verrichten werkzaamheden is altijd mogelijk, de benadering is vriendelijk en men is altijd bereid tijd in je te steken.

J.M.Mok (Noordhorn)
17-05-2019

Betrouwbaar bedrijf met prettige medewerkers!

Margreet de Nijs (Grijpskerk)
17-05-2019

Zeer zeer goede service

H schraven
08-05-2019

Kleinschalig en klantvriendelijkheid

Bert Geuchies (Zuidhorn )
03-05-2019

Goede en snelle service. Duidelijke uitleg en denkt mee met de klant.

Stefan nauta (Zuidhorn)
24-04-2019

Zeer vakkundige en toegewijde dealer, je kan er op ieder moment terecht met problemen en hulpvragen. Alles wordt altijd volgens afspraak uitgevoerd, ik ben nog nooit onaangenaam verrast; ook niet na tientallen bezoeken.

S. Klaveringa (Zuidhorn)
18-04-2019

Goede service, vriendelijk en deskundig personeel.

A.A. van den Bos (Roden)
10-04-2019

Ik rij sinds 2008 Toyota Prius ben altijd goed geholpen.

hlswaterman@hotmail.com (Lutjegast)
10-04-2019

Garage Pijpker is een goede klantvriendelijke bedrijf, zo doorgaan.

Frederik Vrolijk (Kommerzijl)
20-02-2019

Prima service goede afspraken die worden nagekomen.

ton van seters (Hoogezand)
20-02-2019

Wij zijn al vele jaren klant bij garage Pijpker en hebben geen klachten, daarbij, wij hebben nu onze vijfde Toyota en dat bevalt uitstekend, er is nooit iets mee vandaar dat wij een negen als beoordeling hebben gegeven.

Roelf Moes. (Niekerk WK.)
14-02-2019

Zeer vriendelijk en behulpzaam

J Medema
01-02-2019

Ik heb geen enkel punt om over te mopperen

dhr. J.Verbraak (zuidhorn)
01-02-2019

Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Autobedrijf Pijpker. Vooral de persoonlijke sfeer spreekt mij aan.

Nelle Raaphorst
23-01-2019

af gesproken wat er moest geburen

Jan Poeze (Kollum)
09-01-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.