9,2
250 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

250 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik rij sinds 2008 Toyota Prius ben altijd goed geholpen.

hlswaterman@hotmail.com (Lutjegast)
10-04-2019

Garage Pijpker is een goede klantvriendelijke bedrijf, zo doorgaan.

Frederik Vrolijk (Kommerzijl)
20-02-2019

Prima service goede afspraken die worden nagekomen.

ton van seters (Hoogezand)
20-02-2019

Wij zijn al vele jaren klant bij garage Pijpker en hebben geen klachten, daarbij, wij hebben nu onze vijfde Toyota en dat bevalt uitstekend, er is nooit iets mee vandaar dat wij een negen als beoordeling hebben gegeven.

Roelf Moes. (Niekerk WK.)
14-02-2019

Zeer vriendelijk en behulpzaam

J Medema
01-02-2019

Ik heb geen enkel punt om over te mopperen

dhr. J.Verbraak (zuidhorn)
01-02-2019

Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Autobedrijf Pijpker. Vooral de persoonlijke sfeer spreekt mij aan.

Nelle Raaphorst
23-01-2019

af gesproken wat er moest geburen

Jan Poeze (Kollum)
09-01-2019

dit begint te irriteren,raad toyota aan afscheid te nemen van tns nipo

drs. r.j.de vries (groningen)
04-01-2019

Pijpker is een prima adres met een uitstekende service en klantvriendelijkheid. Men is deskundig en vlot in uitvoering van de werkzaamheden.

Roland Kooiker (Grijpskerk)
17-12-2018

Al 45 jaar bij Pijpker, altijd meteen geholpen gewoonweg prettige mensen op wie je immer kunt bouwen!

Mevr. M. Eijgelshoven-Römer (Noordhorn)
05-12-2018

Een fijn bedrijf. Bekwaam, vriendelijk, servicegericht, klantgericht, snel, adequaat.

Hans de Roos (Leeuwarden)
30-11-2018

Het zijn zeer goede vakmensen en uiterst vriendelijk in omgang met de klanten.

R.Huizing (Kommerzijl)
23-11-2018

Attent, vakbekwaam, meedenkend, transparant, eerlijk, dienstbaar.

Mevr. Bijlsma
09-11-2018

Betrouwbaar, klantgericht, deskundig.

Jelle Elzinga (Vries)
09-11-2018

Ben al meer dan 40 jaar klant bij garage Pijpker en altijd correct behandeld dat zegt wel iets,en zoals eerder vermeld is ook onze dochter al jaren klant bij garage Pijpker.

Niek Meijer (Grootegast)
09-11-2018

Dit bedrijft levert goed werk, communiceert goed, dit alles tegen een goede prijs; ronduit klein maar fijn !

Bernhard Wimmenhove (Stedum)
29-10-2018

Het is een zeer klantgericht bedrijf waar je nooit tevergeefs een beroep op doet en de afgesproken werkzaamheden worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Jack Mok (Noordhorn)
29-10-2018

Je wordt goed en vriendelijk geholpen en zijn heel vakkundig en betrouwbaar.

Vos (Winschoten )
18-10-2018

Voorafgaand aan de grote beurt had ik wat dingen aangegeven: plotselinge koude lucht uit verwarmingsgaten en of de airco kon worden gecheckt.Bij het ophalen van de auto kreeg ik meteen uitleg over het verwarmingsprobleem. (flink wat koelvloeistof bijgevuld) en de airco was gecontroleerd.M.a.w.: men weet wat er speelt en er wordt op ingegaan. Kortgezegd: vaklui!

R. den Boef
17-10-2018

Klantvriendelijk..kleinschalig..

Geuchies (Zuidhorn )
17-10-2018

Ik ben al jaren klant bij Toyota Pijpker en dusdanig tevreden dat onze dochter inmiddels ook een Toyota rijd van de Toyota Pijpker!

P.L. de With
26-09-2018

Een betrouwbare garage, waar wij sinds 2011 klant zijn. We hebben hier 2 keer een auto gekocht (een nieuwe en een gebruikte) en ze doen al het onderhoud voor ons. Tot nu toe zijn alle afspraken prima nagekomen; nooit misverstanden over de factuur of het werk. Prima!

Pieter Jansen
26-09-2018

We worden altijde goed te woord gestaan , en geholpen

H de vries (Oldekerk)
20-09-2018

Dit bedrijf geeft een uitstekende service, het personeel is vriendelijk en ik heb nog geen enkele reden tot een klacht gehad.

Mevr. van Seters (Zuidhorn)
19-09-2018

prima garage met persoonlijk klantcontact, je bent hier geen nummer...

H.Dijkema & M.T.Krook (Leek)
19-09-2018

Het zijn goede vakmensen en klant vriendelijk. Super.

Is
05-09-2018

Erg prettige garage, kleinschalig en goed op de hoogte. We komen er al jaren en kunnen de garage aan iedereen aanbevelen.

Ineke hagenauw (Peize)
15-08-2018

Persoonlijke benadering en goede service.

Dhr B. Brouwer (Grijpskerk)
13-08-2018

Prima service, snel geholpen, geen verrassingen

Familie Costongs
10-08-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.