9,2
234 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

234 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Dit bedrijft levert goed werk, communiceert goed, dit alles tegen een goede prijs; ronduit klein maar fijn !

Bernhard Wimmenhove (Stedum)
29-10-2018

Het is een zeer klantgericht bedrijf waar je nooit tevergeefs een beroep op doet en de afgesproken werkzaamheden worden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Jack Mok (Noordhorn)
29-10-2018

Je wordt goed en vriendelijk geholpen en zijn heel vakkundig en betrouwbaar.

Vos (Winschoten )
18-10-2018

Voorafgaand aan de grote beurt had ik wat dingen aangegeven: plotselinge koude lucht uit verwarmingsgaten en of de airco kon worden gecheckt.Bij het ophalen van de auto kreeg ik meteen uitleg over het verwarmingsprobleem. (flink wat koelvloeistof bijgevuld) en de airco was gecontroleerd.M.a.w.: men weet wat er speelt en er wordt op ingegaan. Kortgezegd: vaklui!

R. den Boef
17-10-2018

Klantvriendelijk..kleinschalig..

Geuchies (Zuidhorn )
17-10-2018

Ik ben al jaren klant bij Toyota Pijpker en dusdanig tevreden dat onze dochter inmiddels ook een Toyota rijd van de Toyota Pijpker!

P.L. de With
26-09-2018

Een betrouwbare garage, waar wij sinds 2011 klant zijn. We hebben hier 2 keer een auto gekocht (een nieuwe en een gebruikte) en ze doen al het onderhoud voor ons. Tot nu toe zijn alle afspraken prima nagekomen; nooit misverstanden over de factuur of het werk. Prima!

Pieter Jansen
26-09-2018

We worden altijde goed te woord gestaan , en geholpen

H de vries (Oldekerk)
20-09-2018

Dit bedrijf geeft een uitstekende service, het personeel is vriendelijk en ik heb nog geen enkele reden tot een klacht gehad.

Mevr. van Seters (Zuidhorn)
19-09-2018

prima garage met persoonlijk klantcontact, je bent hier geen nummer...

H.Dijkema & M.T.Krook (Leek)
19-09-2018

Het zijn goede vakmensen en klant vriendelijk. Super.

Is
05-09-2018

Erg prettige garage, kleinschalig en goed op de hoogte. We komen er al jaren en kunnen de garage aan iedereen aanbevelen.

Ineke hagenauw (Peize)
15-08-2018

Persoonlijke benadering en goede service.

Dhr B. Brouwer (Grijpskerk)
13-08-2018

Prima service, snel geholpen, geen verrassingen

Familie Costongs
10-08-2018

prima service, vakbekwaam, vriendelijke behandeling, kortom uitstekend

André Wubbels (Groningen)
01-08-2018

Kom er al ruim 20 jaar en ben zeer tevreden over de service die zij geven

G.f. Eerelman (Groningen)
25-07-2018

Prima service en vakkundig onderhoud

John Damsma (Groningen)
25-07-2018

Vooraf prijsafspraken gemaakt

Arjan van Esch (Noordhorn)
25-07-2018

Aardige, rustige mensen die hun werk doen.Geen gehijg en gekwijl in m'n nek. Geen gezeur dat er nieuwe auto's zijn.Ze weten dat ik m'n Prius wil houden.

Louis Feitsma (Sexbierum)
09-07-2018

Ze staan altijd direct klaar voor hulp of advies. mocht er ekstra werk aan de auto zijn dan bellen ze eerst. Ze luisteren goed naar je klachten over wat jij denkt dat er aan mankeert.

Hanneke Dilling-Bensik (Noordhorn)
09-07-2018

Zeer gemoedelijk personeel; betrouwbaar en zeer behulpzaam. Ik ben al heel veel jaren een tevreden klant bij Autobedrijf Pijpker

Dhr. P. Teeninga
27-06-2018

Bedrijf is betrouwbaar,verademing vergeleken bij Valkema/GalemaLeeuwarden) en Louwman(Groningen),klantvriendelijk,een absolute aanrader.Tip over dit bedrijf van een andere ,mij onbekende ,Fries gekregen.Zonder dit bedrijf over gegaan naar Mazda (Leeuwarden).Merk is niet onbelangrijk maar het gaat om de garage,het onderhoud.

henk verburg (wierum)
13-06-2018

Prima service geen ge oh

Schraven h (Leek)
13-06-2018

Dit is een prima lokale Toyota dealer met vriendelijk personeel.Wordt altijd goed geholpen door deskundig personeel zowel in de werkplaats als in de receptie.Monteurs beschikken over uitstekende kennis van mijn Toyota inzake reparatie, onderhoud en software-updates

Dhr. Anton Velleman (Grootegast)
13-06-2018

Helder, duidelijk en eerlijk.Afspraak= afspraak.

Te vreden klant
06-06-2018

Prettige medewerkers die klantvriendelijk en klantgericht zijn. Kortom een goeie garage

Hans (Zuidhorn)
01-06-2018

Fijn vriendelijk gastvrij bedrijfAardig personeel

Kees Mulder (Velserbroek (Noord-Holland))
24-05-2018

'louwman is ook goed

anoniem (Groningen)
09-05-2018

Omdat de werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid worden uitgevoerd en op een zeer persoonlijke manier nooit geen onverwachte dingen. Eigenlijk een 10 maar er moet altijd ruimte zijn voor verbetering.

Pijper (Delfzijl)
02-05-2018

Zo lang ik al klant ben ben ik tevreden.En dat zijn al heel wat jaren.

Bloemnboetiek Mario (ZXuidhorn)
02-05-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.