9,2
258 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Pijpker

9,2

258 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Deskundig en betrouwbaar personeel.

R. den Boef (Noordhorn)
07-02-2018

Autobedrijf Pijpker is een perfecte dealer. De service is top ook als het een keer heel erg tegenzit!

Rob Vogel (Niehove)
24-01-2018

Service is goed, denken goed mee met de klant, zijn vriendelijk. Leveren goed werk!

Mw de Boer (Zuidhorn)
10-01-2018

Goede service, duidelijke communicatie, goed vakwerk

Anoniem
03-01-2018

Nog een echte dorpsgarage.

M.P. Douma (Zuidhorn)
28-12-2017

Ik ben zeer tevreden. Goede service, goede communicatie en vriendelijk personeel.

Anoniem
27-12-2017

Fijn personeel. Prima service. Afspraak is afspraak. Echt een goede garage.

Anoniem
20-12-2017

Wij zijn zeer tevreden over deze garage, al jaren een vertrouwd adres.

Ineke hagenauw (Peize)
13-12-2017

Prettige garage , je wordt goed geholpen, deskundig personeel

G.P.Telkamp (Groningen)
06-12-2017

Prettige garage

Anne Bouwmeester (Zuidhorn)
06-12-2017

Goeie service klantvriendelijk nette garage en bekwame medewerkers

Anoniem
29-11-2017

hartelijke mensen, zeer bereid om oplossingen te zoeken bij eventuele problemen, goede service

Anoniem
23-11-2017

Snelle service , aardige mensen, duidelijk wat er gaat gebeuren, halen en brengen.

Anoniem
08-11-2017

Prima garage met plezierig en vakkundig personeel. Ben al lang klant en nog steeds zeer tevreden.

Anton Rake (Leek)
14-09-2017

Vriendelijk, kennis van zaken en wederzijds vertrouwen

Schipper (Eenrum)
01-09-2017

Omdat er altijd een vriendelijke ontvangst en woordje plaats vindt. Men altijd bereid is uitleg te geven over hetgeen er aan de auto is gebeurd en waarom. En de reparaties en of onderhoud altijd perfect worden uitgevoerd.

R.Huizing (Kommerzijl)
31-08-2017

Top

Anoniem
23-08-2017

prima service, zorgvuldig onderhoud zodat er een vertrouwensband bestaat!

Klaas jan van der Veen (Zuidhorn)
28-07-2017

Klantvriendelijk en extra service

Schraven1 (Leek)
27-07-2017

Bij toyota pijpker ben je geen nummer. Persoonlijke vriendelijke benadering. Er wordt met je meegedacht.

Brink (Marum)
26-07-2017

prettig contact, betrouwbaar in onderhoud, goede service.

Dhr. K. Klaver (Leek)
24-07-2017

Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf Pijpker. In die tijd hebben wij de medewerkers leren kennen en de medewerkers ons. Wij zijn zeer tevreden over deze garage. Uitmuntende klantvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit.

Margreet Smilde en Rob Vogel (Niehove)
24-07-2017

autobedrijf Pijpker in Noordhorn is een kleine, vriendelijke garage. Precies zoals ik het prettig vind. Weinig gezwets en ze doen wat ze zeggen. En het bedrag valt altijd tegen. Auto onderhoud is duur. Bij Pijpker het ik hier vrede mee.

Dhr. L.E.Feitsma (Haren)
12-07-2017

zeer tevreden over reparaties, klantvriendelijk

Anoniem
05-07-2017

Ik ben al jaren lang een tevreden klant bij autobedrijf Pijpker. Eerst bij zijn vader en nu bij zijn zoon. Een goede service en vriendelijkheid. Ga zo door! Bedankt!

Anoniem
30-06-2017

Safari

Hans de Roos (Leeuwarden)
27-06-2017

Toyota dealer Pijpker is een kleine doch goede dealer. Monteurs zijn vakkundig en goed opgeleid. Receptie/Balie medewerker(s) staan je altijd vriendelijk te woord en omdat het een kleine dealer is de persoonlijke aandacht groot en goed iets wat ik als zeer prettig ervaar.

Anton Velleman (Grootegast)
21-06-2017

Toyota Pijpker is een zeer klantvriendelijk bedrijf met deskundig personeel, waar je altijd tot volle tevredenheid geholpen wordt, ook als er tussentijds even iets moet gebeuren.

J.M.Mok (Noordhorn)
31-05-2017

Zeer kundig tegen een scherpe prijs

Dijkema (Groningen )
31-05-2017

Eerlijk, duidelijk en klantvriendelijk. Niet heel groot, maar hun service is wel heel groot(s)!!!

R. Bolhuis
24-05-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.